Explorers goed op stoom voor hun zomerkamp

Afgelopen weken zijn de Explorers bezig geweest met verschillende inzamelingsacties voor hun zomerkamp. Vera van Veen, tweedejaars Explorer, vertelt over de acties. “Dit jaar gaan we naar Oostenrijk, en daar is een hoop geld voor nodig. Wij zijn begonnen met een actie om statiegeldflessen in te zamelen, waarbij iedereen elke vrijdag of zaterdag zijn of haar lege flessen in kan leveren in De Wigwam. We hebben met deze actie al bijna € 300,- opgehaald! Dit is natuurlijk nog niet genoeg, daarom kun je nog altijd lege statiegeldflessen inleveren. Een andere belangrijke actie was de Jantje Beton collecte waar we samen met de Roverscouts aan hebben meegedaan. Dat is ieder jaar een groot succes!

Wist je dat De Mohicanen met een opbrengst van EUR 4.567,08 bij Jantje Beton een enorme bedrage hebben geleverd voor buitenspelende kinderen?

Op dit moment zijn we ook bezig met een actie waarbij je door middel van een kraskaart je bijdrage kunt leveren. Het concept is simpel: je krast een varkentje, het bedrag wat onder de kraslaag staat is je bijdrage (tussen € 0,50 en € 3,00) en in ruil hiervoor krijg je meerdere kortingsbonnen. Maar ook die kraskaart moet vol! Daarom staan wij op Koningsdag op de Thomsonlaan en de Frederik Hendriklaan, en ook hier kun je nog steeds krassen!

Tot slot heeft Albert Heijn Fahrenheitstraat ook een bijdrage ter waarde van € 100,- gedaan, in ruil voor een paar uurtjes boodschappen inpakken op zaterdag.

Kortom, we komen steeds dichter bij het gewenste bedrag, maar we zijn er nog niet. Let dus de komende tijd goed op de verschillende acties die langs komen!

flessen1  flessen2  legeflessenactie

Related Posts