Welkom in Bambilie

Zaterdag

Vanmorgen vertrokken we met de trein in de richting van Utrecht, waar we overstapten naar Arnhem. Daarna liepen we naar de auto’s van Rama en Robbert. In de auto luisterde we aandachtig naar radio Bambilië. Met de auto’s kwamen we aan in Doornenburg.
Echter, dit bleek Bambilië. Onze tassen werden gecheckt door een ridder en we mochten onze spullen in de slaapzaal leggen. Daarna gingen we vrijspelen. Op het moment dat we onze matjes gingen klaar leggen kwam er opeens een rare kabouter langs. Die kabouter vertelde dat er oorlog was geweest en zij gedwongen waren om te verhuizen. Het bleek dat de kabouter heimwee had. De kabouter vertelde dat er van alles lag verstopt in het bos. Bij het vrijspelen gingen de meeste kinderen zoeken naar de spullen die verstopt lagen. Er werden kaboutermutsen gevonden, stukken van een kaart en kleine bordjes met plaatjes erop met rare namen.
Toen alles gevonden was mochten we vrijspelen tot het eten klaar was. Bij het spelen kon je kiezen uit bordspelletjes uit de kist, grote buitenspellen of dingen zoals de voetbaltafel. We aten pasta.
Een van de kinderen zei dat hij de pasta super pasta vond.

Geschreven door Ellen, Melle, Jelle en Mor.

Digital Camera

Digital Camera

Digital Camera

Digital Camera

Digital Camera

Digital Camera

Related Posts