Ridders ontwijken

Vanmorgen toen we wakker werden moesten we onze kleren aantrekken en gezicht wassen. Bij het ontbijt moesten we eerste een bruine boterham met hartig voor we een witte boterham mochten. Na het eten mochten we gelijk beginnen aan het corvee. Hierna kregen we onze activiteiten kaart. Hierop staan activiteiten die we kunnen doen. Zoals een uur je mond houden, een fort bouwen of een sudoku maken. Daarna gingen we lunchen met nog meer boterhammen. Gelijk daarna gingen we naar de slaapzaal om een rust uurtje te houden. Toen het uur voorbij was kregen we limo met een ijsje vanwege het warme weer. Na het drinken kwam opeens de rare kabouter weer terug. Maar deze keer had hij een vriend bij zich. Hij verteld ons waar wij waren en waar de kabouters en ridders wonen. Door middel van smokkelen en sluipen gingen wij proberen het land terug te veroveren voor een deel. Toen we terug kwamen werden we verrast door hamburgers als avondeten. Het toetje de fruitspiesjes waren erg lekker. Na het eten mochten we vrijspelen of het zakmes uurtje. En nu gaan we naar bed.

Geschreven door Ellen en Rani.

Digital Camera

Digital Camera

Digital Camera

Related Posts