Zomerkampverslag Maandag

Gelukkig werden we vandaag op een gangbaardere tijd wakker dan gisteren.

Na het ontbijt, openen, corvee, activiteitenkaart, lunch en het rustuurtje werden we uit het lokaal gehaald door Amor, hij was zeer benieuwd naar de 3 verschillende spreuken die we gisteren hebben gekregen van het orakel. Helaas waren de lastige spreuken moeilijk te onthouden, maar we wisten nog dat ze gingen over geld, water en de wetenschap. Maar wat moeten we er mee? Volgens de procedure die we gisteren hebben vertaald moesten we de drie belangrijkste goden tevreden stellen. 3 spreuken en 3 goden, toeval? Waarschijnlijk niet. Amor wist nog wel iemand die ons wel kon helpen om echte wetenschappers te worden. Even later stond Heisenberg bij ons op het terrein met allemaal proefjes en experimenten. Hij heeft ons iets geleerd over druk, fase veranderingen, stroom, substanties en hoe je een binnen ander halve minuut een cake kan bakken in een magnetron. Na de experimenten kwamen een aantal welpen tijdens het vrijspelen een relikwie tegen. Blijkbaar hebben we het goed gedaan!

Na een heerlijke AGV (Aardappels, groente en vlees) maaltijd is het straks tijd voor een heerlijk rustige BINGO in de slaapzaal.

Tot morgen!

Related Posts