Peen en Uienstamppot

Dinsdag 12 juli 2016

We werden wakker met ochtendgymnastiek. Daarna gingen we naar de slaapzaal en omkleden. Toen gingen we ontbijten. Toen gingen we activiteitenkaart doen, waarbij we zinnen moesten onthouden, een uur ons mond hebben geprobeerd te houden en een boswandeling met plantenrondleiding hebben gehad. Voordat we gingen lunchen hadden we gevonden voorwerpen met peen en uienstamppot (oftewel snoep) en konden we vrijspelen.
Na de lunch hadden we een heel leuk spel met handelen. Het lot bepaalde of je goede dingen of slechte dingen kreeg. Je krijgt per 10 minuten je salaris. Merijn en ik (Hugo) gingen meteen een opleiding kopen. Uiteindelijk hadden we de hoogste opleiding en de grootste draagzaak voor ons kapitaal. We (Ellen in combinatie met Jelle en Annelies) vluchtten voor het lot, tot we ontdekten dat het lot ook goed kon zijn. Na het handelsspel gingen we direct eten en na het eten gingen we klaar maken om naar te bed gaan. Daar mochten we lezen en werd er voorgelezen.

Welterusten allemaal.

Groetjes, Hugo en Ellen

 

Digital Camera

Digital Camera

Digital Camera

Related Posts