Zomerkampverslag Dinsdag en Woensdag

Na een fijne nacht en een heerlijk ontbijt zijn we na het corvee richting Lochem vertrokken om te shoppen! De welpen hebben de hele inventaris van de Intertoys bekeken om vervolgens allemaal een Nerf-gun te kopen. De leiding kon natuurlijk niet achterblijven, dus wij hebben ook Nerf-guns gekocht. Eenmaal terug vlogen de piepschuim kogels het hele terrein over.

Na de lunch en het rustuurtje kwam Amor langs om de 2e opdracht uit te voeren. We gaan iets doen met geld, Amor heeft een aantal Egyptische handelaren bij elkaar gehaald die heel graag goederen willen verkopen, iedere handelaar heeft zo zijn te korten en overschotten in goederen. De welpen moesten zo veel mogelijk geld bij elkaar zien te handelen. Het ging allemaal enorm goed, totdat het begon te onweren. De welpen hebben toen “rustig” met elkaar op bed ge-mariokart (De leiding doet ook graag mee).

Vervolgens kregen we van onze super kok een echte Egyptische maaltijd, namelijk shoarma!

Na een epibrerende nacht werd de leiding weer om 6:45 gewekt om vervolgens het standaard ochtend programma uit te voeren: Ontbijt, Openen, Corvee, Activiteitenkaart, Lunch en het rustuurtje. Toen kwam Amor weer langs om te vertellen dat we voor de laatste opdracht maar moesten gaan zwemmen. Nou dat vonden de welpen natuurlijk helemaal geweldig. Terug bij het clubhuis heeft de leiding enorm last van de schouders, maar gelukkig zijn we wel allemaal schoon! Tijdens het zwemmen hebben Chua en Chil meer dan honderd pannenkoeken gebakken, en ze zijn bijna allemaal op gegeten!

Aangezien we nu alle relikwie├źn hebben gekregen (na iedere opdracht vonden de welpen ergens in het bos een relikwie) nam Amor ons mee om contact te zoeken met de Egyptische goden. Hij verwelkomde ons in zijn tempel om goedkeuring te krijgen van de goden om Farao te worden. In de tempel was het enorm donker en mistig, toen we allemaal zaten verschenen er drie goden. Ze waren boos omdat er een relikwie nep zou zijn. Het was enorm spannend.
Daarna hebben we slagbal gespeeld omdat het te vroeg was om te slapen en van de schrik te bekomen. Ondertussen liggen ze allemaal te snurken.

Tot morgen!

Related Posts