De gekke koning

Woensdag 13 juli ’16

We werden wakker en we gingen ons aankleden. Daarna gingen we ontbijten en toen kwam de opperfee langs met toverpoeder. Die moesten we in water gooien en dan werd de toverpoeder geactiveerd.
Daarna gingen we naar het pontje om naar de overkant van de rivier te komen.
Toen gingen we shoppen, luca was ondertussen aangekomen, Hugo had een oranje horloge gekocht bij de Intertoys en Miko een blauwe fluffy smiley bal bij Marskramer Santiago heeft een lijn boek gekocht bij de Bruna. We gingen in een kring eten in het midden van het centrum, daarna gingen we nog even veder shoppen en daarna gingen we zwemmen, maar het zwembad was dicht omdat het werd verbouwd. We gingen dus naar een ander zwembad, daar gingen we lekker zwemmen, er was een soort van huisje waar veel kinderen mee gingen spelen. Rama kwam aangelopen en maakte een bommetje van de duikplank, in de buurt van zo’n huisje, dus dat was wel grappig. Er was een glijbaan daar had je eerst licht en toen werd het donker en toen weer licht toen viel je in het water. We gingen terug maar niemand had zin om in de eerste of tweede ronde terug te zitten. Toen we aankwam was het al bijna etenstijd we aten broccoli en bloemkool met frietjes en iedereen kreeg 1 frikandel als je dat wou. Ook waren gasten van onze scouting. Ze heten Savio (Marc) en Yvette. Tijdens de afwas kwam de fee weer en die zij dat we de koning moesten zoeken. We hadden de koningen gevonden en hij was de hele tijd bomen aan het knuffelen. Met het geactiveerde toverpoeder gingen we te gekke koning betoveren toen viel hij in slaap. Hij werd wakker en voelde zich weer normaal. Toen moesten we zogenaamd gaan slapen maar er stond een tafel met kinderspulletjes voor de bingo, op het laatst had iedereen bingo en ik (Santiago) koos een houten speelgoed auto, dat was leuk daarna moesten we slapen.

Slaap lekker allemaal

Groetjes, Miko, Santiago & Hugo

Digital Camera

Digital Camera

Digital Camera

Related Posts