Woensdag op Zweinstein

Vandaag was weer een leuke dag ondanks dat de dag begon met een vervelende Hathi die ons abrupt wekte door het licht aan te doen. Toen kregen we een lekker ontbijt en gingen we onze lunchpakketjes smeren. Na het corvee kwamen de gevonden voorwerpen. Het hele krat zat bomvol.
En opeens BAM heel veel regen. Daarom gingen wij met professor Vector en professor Plus voorspellend rekenen. Het was bedbingo maar voordat elk nummer gedraaid werd mocht iemand voor een prijsje raden wat het getal zou gaan worden.
Daarna gingen we ons lunchpakket binnen in de gang opeten. Sommige kinderen hadden een beetje pech want hun brood was al aangevreten door de vogels.
Toen kwam professor Nalus, die geeft dreuzelkunde, en zij nam ons mee naar de stad. Daar gingen we een spel doen waarbij we dreuzelberoepen moesten zoeken. Na het spel kwam iets heel erg leuks, we mochten shoppen!!! Dat was zo leuk! Daarna kregen we nog een lekker ijsje. Helaas moesten we toen het hele eind weer terug lopen. Bij terugkomst gingen we lekker eten namelijk *Kip, patat en appelmoes*. Als toetje hadden we weer een ijsje (maar nu een waterijsje) Nu gaan we de zwerkbalfinale spelen. Ook gaan we nog praten met madame Hoogh aangezien professor Zwamdrift haar in de glazen bol had gezien bij de aanval op professor Perkamentus. Straks gaan we lekker dromen in dromenland.

Groetjes van Zwadderich

Rosa, Tara, Meis, Rebecca, Marilu en Roos

DSC_0072

DSC_0227

DSC_0351

IMG-20160713-WA0015

Related Posts