Canyoning; rotsen, water en springen

Hallo allemaal!

Hierbij nog een klein verslagje van de explorers.
Vanmorgen rond 9u opgestaan, rustig ontbeten met vers brood (wordt door de bakker bezorgd) en verse melk (kun je bij de boer uit de tank tappen), lunchpakketje gemaakt en met de busjes vertrokken naar Golling. Hier hebben we de uitrusting opgehaald voor de activiteit waarvoor de explorers voornamelijk gespaard hebben: canyoning. Dit betekent met een wetsuit en helm van rotsen springen in het water, glijden over rotsen en je comfortabel voortbewegen in het water. Zoals de foto’s (zie onderstaand) hopelijk doen vermoeden, hebben de explorers het erg naar hun zin gehad. Iedereen heeft meegedaan en het eindpunt gehaald, waarna we wel nog even een kwartiertje terug moesten lopen naar de busjes :-).
Zojuist zijn we nog even gestopt bij een winkelcentrum (waarschijnlijk de laatste keer dat de explorers dit kamp bij winkels komen – uitgezond tankstations :-)). Dit betekent dat er aardig is ingeslagen voor de terugweg, waaraan we morgen beginnen. Morgen dus vroeg opstaan, zodat we rond negen uur richting Luxemburg kunnen rijden. We hebben een aardige rit voor de boeg, dus dat betekent dat de begeleiding vanavond op tijd in bed ligt :-).
Tot ons volgende verslagje of tot donderdagmiddag bij de Wigwam!

Related Posts