Internationaal Kamp – Een heel nieuwe opzet

Dat de Scouts en Explorers van De Mohicanen al decennia lang met onze Engelse zustergroep op kamp gaan, zal voor de meesten geen verrassing zijn. Sinds 1937 hanteren we daarvoor een drie-jarige cyclus waarin onze jeugdleden een zomer naar Engeland gaan, de Engelse jeugdleden een keer bij ons kamperen en we tot slot nog een keer gescheiden van elkaar kamperen. Maar vanaf nu gaan we dat anders doen.

Komend jaar gaan de jongens- en meisjesscouts en de explorers samen met de guides, scouts en explorers van onze Engelse zustergroep op een internationaal zomerkamp. Zo’n internationaal kamp is dus niet op Engels of op Nederlands grondgebied. Samen met de Engelse leiding zijn we al druk bezig met de organisatie. Zet de datum alvast in de agenda: we vertrekken maandag 7 augustus 2017 en komen terug op donderdag 17 augustus 2017. Waar we naar toe gaan? Dat blijft nog even een verrassing!

Related Posts