Hans van Buren is onze Haagse Held!

Heb jij je al eens afgevraagd hoe wij toch iedere keer weer aan die leuke themakleding komen? Onze vrijwilligers lopen dikwijls rond als piraten, bakkers, burgemeesters, ridders, beesten uit de jungle of als andere (sprookjes)figuren. Je kunt het zo gek niet verzinnen, of we hebben het al eens aan gehad.

Onze Gouden Sleuteldrager en oud-Akela Hans van Buren (82 jaar) beheert al decennia een zolder vol met een groot scala aan themakleding. Wij maken hiervan dankbaar gebruik door met levensechte themafiguren te werken bij onze wekelijkse programma’s en tijdens kampen. De kinderen hebben hierdoor een extra leuk programma en ook van ouders ontvangen we enthousiaste reacties over hoe wij onze thema’s weten neer te zetten.

Hans zorgt dat de themakleding er tiptop blijft uitzien door wassen/stomen en herstelwerkzaamheden. Verder denkt ze altijd mee over passende themakleding. We vinden het hoog tijd dat ze voor haar verdiensten wordt onderscheiden. We zijn trots dat Hans uit bijna 150 genomineerden voor de Haagse Held 2016 verkiezing is doorgedrongen tot de top-3 in de categorie Onderwijs & Jeugd. We hebben nu jouw stem nodig om haar bovenaan te krijgen.

Hans is oprecht onze Haagse Held(in).

Related Posts