Inschrijving Beretocht 35 geopend #laatjeuitdagen

In de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 februari 2017 vindt al weer voor de 35e keer de Beretocht van Scouting De Mohicanen plaats. De inschrijving voor deze Beretocht is geopend tot 1 februari 2017. Je kan je als groep inschrijven, per persoon of met zijn tweetjes of drietjes.

De Beretocht is een gezellige nachtelijke wandeltocht door een mooi stukje Nederland aan de hand van puzzels, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende routetechnieken. Onderweg is een aantal posten met een kleine versnapering. De locatie van de Beretocht is het best bewaarde geheim van Nederland. De organisatie zorgt dat iedereen veilig per touringcar op de plek van bestemming komt (en weer terug in Den Haag).

In een groepje zitten altijd een of meer ervaren lopers. Dit jaar wordt ook weer een speciale instructieavond georganiseerd waarbij de verschillende routetechnieken die tijdens de Beretocht voorbij kunnen komen worden uitgelegd en toegepast. Dus je wordt niet volledig in het diepe gegooid.

De Beretocht is bedoeld voor explorers, roverscouts, kaderleden, ouders van onze jeugdleden, gouden sleuteldragers, Mohicanen community leden, overige oud-leden, historische lopers en andere belangstellenden. Begin het nieuwe jaar goed en laat je (weer) uitdagen.

Je kunt je online inschrijven voor Beretocht 35. Via deze link ontvang je ook meer informatie. De deelnamekosten bedragen € 26,- (voor explorers geldt het gereduceerd tarief van € 13,-) en dit bedrag moet ook voor 1 februari 2017 zijn overgemaakt.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Dus heb je een loopmaatje, schroom dan niet om samen (of met een groepje) in te schrijven. Twijfel je nog? Kom dan 14 januari 2017 naar de Nieuwjaarsopening en spreek met een of meer van de vele deelnemers aan de voorgaande edities van de Beretocht.

Voor meer informatie kan je ook altijd terecht bij de organisatie.

Related Posts