Mohicanen Ladies Night trekt veel bekijks

Op 28 januari was het voor de meiden van de Scouting De Mohicanen een groot feest tijdens een gezellige Ladies Night. Alle meiden mochten een vriendinnetje meenemen om kennis te maken met het veelzijdige aanbod van het scoutingspel. Dat lieten de dames zich niet twee keer zeggen, waardoor het gezellig druk was. Er waren verschillende typische damesactiviteiten te doen en natuurlijk was er een hapje en een drankje.

De meiden in de leeftijd van 8 t/m 18 jaar hadden zich feestelijk uitgedost om te voldoen aan de ‘dress code’ voor de avond. Tijdens de Ladies Night was er voor elk wat wils. Voor zover nog niet opgetut, konden de dames in de weer met make-up en nagellak en met het vlechten van elkaars haren, gevolgd door een fotoshoot. In de danszaal konden de voetjes van de vloer en was er de mogelijkheid om via karaoke de zangtalenten ten gehore te brengen. Daarnaast konden de dames hun creativiteit volledig kwijt met het maken van zeepjes en maskers, het knopen van armbandjes en het nuttigen van zelfgemaakte bonbons en cocktails.

Om bij te komen van alle inspanningen was een chillhoek ingericht om gezellig te kletsen, tijdschriften door te bladeren of een gezelschapsspel te doen. Verder lieten de dames zich de verschillende soorten pastagerechten uit eigen keuken goed smaken. Natuurlijk mocht een ‘feel good movie’ aan het einde niet ontbreken. Moe maar voldaan keerden de dames weer naar huis.

Meiden die de Ladies Night hebben gemist hoeven niet te treuren. Bij Scouting De Mohicanen kun je altijd vier keer komen kijken om zelf te ervaren hoe leuk scouting is en om nieuwe vriendinnen te maken. Natuurlijk zijn jongens ook van harte welkom.

Related Posts