Maffioso in het Zuiderpark

Het weekendkamp van de Commoosiehorde in de Eendenkooi begon op zaterdagochtend heerlijk rustig. We begonnen met een paar spelletjes in het park. Toen we terug kwamen bij de Eendenkooi, kwamen we een kok tegen. Hij sprak met een duidelijk Italiaans accent. Hij had een probleem, want zijn bazen uit Itali√ę kwamen vanavond eten. Dit ging nog niet volgens plan en daarom besloten wij hem te helpen, door te helpen met het maken van de pizza.

De welpen hebben boodschappen gedaan en zijn vervolgens aan het kokkerellen geslagen. Het resultaat: acht fantastisch mooie plaatpizza’s. Genoeg voor ons en de gasten. Omdat wij tijdens het diner niet op mochten vallen moesten wij wel gekleed gaan in dezelfde stijl als het bezoek. Dit was een beetje een louche gangsterachtige kledingstijl. Dit deden wij door een wit t-shirt te kleuren tot een geschikt pak.

Tijdens het diner bleek dat de bazen maffioso waren. Zij zaten erover te denken om zaken met ons te doen, maar daarvoor moesten zij ons wel eerst vertrouwen. Om het vertrouwen te winnen moesten wij de volgende dag een aantal tests doen. Na het uitgebreide diner en een kort kampvuurtje zijn de welpen gaan slapen.

In de ochtend begonnen we aan een test voor onze kracht en uithoudingsvermogen in het speelparadijs in het park. In de middag hebben we nog een geheime boodschappen overgebracht door deze langs de concurrerende boeven te smokkelen. Beide tests hebben de welpen met goed gevolg afgelegd. De welpen zijn nu dus gecertificeerde maffiabazen geworden.

 

 

 

 

Related Posts