Een kaartje op zomerkamp

Veel ouders, grootouders of andere familieleden denken tijdens zomerkamp geregeld aan de kinderen. Hebben ze het wel naar hun zin? Zijn ze niet te moe? Hebben ze geen last van heimwee? Gelukkig is er op het zomerkamp altijd een team van ervaren vrijwilligers aanwezig die precies weten hoe ze om moeten gaan met kinderen die moe zijn of even last hebben van heimwee. Want ieder kind denkt tijdens kamp wel eens even aan thuis. Wat is er dan mooier dan dat ze een kaartje ontvangen met een lieve boodschap? Vaak geeft dat de kinderen een fijn en warm gevoel.

Schrijf jij ook een kaartje aan je (klein)kind? Denk dan goed na over wat je erop schrijft. Het helpt vaak niet als ouders op het kaartje schrijven dat ze hun kind zo erg missen. Wat kan je beter schrijven? Bijvoorbeeld hoeveel je van ze houdt en zeker weet dat ze vast een heel leuk kamp hebben.

De postadressen van de verschillende zomerkampen staan hieronder. Toch nog een vraag over het kamp? Dan kun je altijd terecht bij de leiding van je kind.

Malicetehorde

Scouting Markiezaatsgroep
T.a.v. Scouting De Mohicanen
[naam Welp] Bergebaan 27
4622 RN Bergen op Zoom

Commoosiehorde

Scoutinggebouw ‘De verrassing’
T.a.v. Scouting De Mohicanen
[naam Welp] Eikenlaan 2B
3951 XM Maarn

Sterren- & Sint Jorishorde

Scouting Paulus & Petrus Donders
T.a.v. Scouting De Mohicanen
[naam Welp] Egerlaan 7
7334 AD Apeldoorn

Scouts & Explorers

Jeugdverblijf ‘De Kluis’
T.a.v. Scouting De Mohicanen
[naam Scout of Explorer] De Kluis 1
3051 Sint-Joris-Weert
Belgie

Related Posts