De Mohicanen op ‘Proef de Zomer’

Met zo’n 220 jeugdleden is onze scoutinggroep de grootste van Den Haag. Daar zijn we heel trots op! Dit vraagt ook veel van onze vrijwilligers. Om de kwaliteit van onze activiteiten op hoog niveau te houden, kunnen we altijd wat extra handjes gebruiken. Om nieuwe vrijwilligers te werven en iedereen te laten zien hoe leuk onze scoutinggroep is, zijn we groots aanwezig op het Proef de Zomer festival in de Vruchtenbuurt.

We organiseren een paar fantastische activiteiten voor kinderen. Zo kunnen ze hun eigen naambordjes branden, is er een apenkooi (de scoutingvariant van een klimrek) en kunnen ze leren hoe van palen en touw een heus bouwwerk kan worden gemaakt. Voor de jongsten vanaf 5 jaar oud verzorgen we ook leuke spellen zoals ballon scheren proefjes met maizena.

Nieuwsgierig geworden? Vrijwilliger worden? Kom gezellig langs! Proef De Mohicanen en laat je uitdagen!

Related Posts