Kopenhagen

Iedere dag zo’n verslag, hoe gaat dat nou eigenlijk? Het ene nest (groepje welpen) vindt dit leuk en kan het heel uitgebreid. Een ander nest schrijft alleen het hoognodige op. Zoals vandaag het verslag van de welpen:

We stonden op.
We gingen ontbijten.
Daarna gingen we shoppen.
We gingen zwemmen.
We mochten even spelen en toen eten.
We aten pannenkoeken met ijs!!:-)
Na het eten gingen we dit verslag schrijven.
(Nu dus ;-))
Einde
Nest Green: Meis, Zora, Ginger

Voor de verhaallijn ook maar even een door de leiding geschreven verslag erbij:

Vanochten zijn we opgestaan in Denemarken. We hebben het bericht gekregen dat de Kleine Zeemeermin in Kopenhagen ontvoerd was. Na het ontbijt kwam de geheim agent langs. Hij vroeg ons of we de Kleine Zeemeermin kenden. Ze bleek best klein te zijnj. Ineens werd de geheim agent gebeld. hij kreeg door dat de Kleine Zeemeermin helemaal niet weg was, ze hadden er overheen gekeken! Aangezien we toch in Kopen-hagen zijn, mochten we shoppen!!!
Na het shoppen hebben we in kleine groepjes geluncht en onze zwemtassen ingepakt want we gingen zwemmen! Nadat we lekker gezwommen hebben en vele keren van de glijbaan zijn geweest, was het tijd om terug te lopen.
Bij terugkomst bleken we pannenkoeken te eten!!! Na vele pannenkoeken en 2 toetjes zijn we nu lekker aan het spelen. Straks gaan we nog een klein feestje houden.
Tot morgen!

Related Posts