Malicetehorde: Dukaten, duiten en geldstukken

De dinsdag heeft in het teken gestaan van spenderen en verdienen. ’s Ochtends hebben we ons na het ontbijt en de corvee-werkzaamheden namelijk naar Bergen op Zoom centrum verplaatst om daar ons zakgeld uit te geven in de Intertoys en de Top-1-Toys. Met grafisch bestuurbare auto’s tot voetbalplaatjes, de welpen hebben weer de meest uiteenlopende dingen gekocht.

Na de lunch bracht Cornelischhh ons weer een bezoek. Ditmaal had hij verschillende gasten meegenomen, handelaren uit verschillende Nederlandse Hanse-steden. Het masterplan van Cornelischhh houdt in dat we genoeg geld vergaren om ervoor te zorgen dat de Baron het niet meer nodig gaat vinden om Roderick te laten trouwen met Magdalena…
De welpen konden karren, schepen en bedrijven gebruiken om zo veel mogelijk geld te verzamelen. Met een startkapitaal van 1000,- hebben sommigen het voor elkaar gekregen om meer dan een miljoen bij elkaar te handelen.

Cornelischhh vond de welpen grote toppers en was zeer blij met het resultaat! We zijn super benieuwd wat de baron gaat doen nu zijn financiële zorgen zijn weggenomen!

Related Posts