Kampverslag part 1 SJV en STV

Beste thuisblijvers,
Het Sint-Jorisvendel en het Sterrenvendel zijn veilig aangekomen op het kampterrein. Bij aankomst hebben de meiden gegeten en zijn daarna begonnen met het uitladen van de vrachtwagen. Een uurtje later zijn ook de Engelse gearriveerd en na hun lunch konden we beginnen met het opbouwen van het kampement. Dit duurde tot heel laat, maar de tenten staan prachtig en de pasta Carbonara smaakte heerlijk.
Dinsdag was er regen, regen en nog eens regen maar dat liet de pret niet drukken! ’s Ochtends zijn we begonenn met onze eerste Flag break waar we gelijk onze eerste groepsfoto hebben gemaakt! Hierna zijn wij begonnen met getting to know you games. Hier hebben ze flesmeppertje, menselijke knoop en blindemannetje gedaam. en ’s middags scouting activities (paracord knopen, bordjes branden, waszak tie dyen en hout hakken). Na een lekkere chili was het tijd voor het avondspel met de jongens. Hier moesten ze niet getikt worden door de explorers en kleuren verzamelen. Als laatste hebben ze nog een spelletje Hide and Seek gedaan en als afsluiting lekker koek met warme choco voor het naar bed gaan.
Vandaag is het tijd voor de HIKE, de groepjes zijn gestart en zijn druk bezig met hun weg te vinden naar de overnachtingsplek. Het eerste stuk was met de trein waar ze op het treinstation in Oud-Heverlee pas echt van start gingen. Hun eerste post was bij de War Graves. Wat vanmiddag en vanavond zal brengen vertellen we een andere keer

Related Posts