Inschrijving Beretocht 36 geopend

Traditiegetrouw organiseert Scouting De Mohicanen de Beretocht. Dit is en gezellige nachtelijke wandeltocht van zo’n 20 kilometer door een mooi stukje Nederland aan de hand van verschillende routetechnieken. Onderweg is een aantal rustposten ingericht om aan te sterken met ‘koek en zopie’.

De komende Beretocht is in het weekend van 10 en 11 februari 2018. Zoals gewoonlijk, vindt de Beretocht plaats op een onbekende plek (het best bewaarde geheim van Nederland). Maar wees gerust, wij zorgen dat je met een bus naar de plek van bestemming wordt gebracht (en natuurlijk ook weer naar huis).

We zijn verheugd te melden dat de inschrijving voor Beretocht 36 vanaf nu is geopend. De inschrijving sluit op 1 februari 2018 en dan moet het deelnamegeld ook zijn overgemaakt. De deelnamekosten bedragen € 26,00 per persoon; voor de explorers geldt het gereduceerd tarief van € 13,00.

De tocht is voor Explorers, Roverscouts, leiding, ouders, Gouden Sleuteldragers, oud-leiding en overige Beretochtlopers. Je kan als groep inschrijven (maximaal zes personen) of per persoon of met zijn tweetjes of drietjes (dan vorm je samen met anderen een groepje, waarin altijd iemand met ervaring zit).

Het inschrijfformulier, bankrekeningnummer en meer informatie vind je hier: Inschrijfformulier Beretocht 36.

Voor degene die twijfelen aan hun kennis van de verschillende routetechnieken die voorbij kunnen komen of deze gewoon even willen opfrissen, is dit jaar weer een speciale instructieavond.

Heb je nog nooit meegelopen, lijkt het je heel erg leuk, maar twijfel je toch? Neem dan even contact met ons op om je over de streep te trekken.

In de loop van januari ontvangen jullie aanvullende informatie. Voor vragen kunnen jullie altijd terecht op beretocht [at] demohicanen.nl.

Hoe meer deelnemers, hoe gezelliger wij het vinden, dus heb je een loopmaatje schroom dan niet om samen (of met een groepje) in te schrijven. Helaas is de inschrijving niet onbeperkt; als de bus vol zit, moeten wij de inschrijving sluiten.

Related Posts