Ouder doe dag op 29 oktober 2017

In en om de Wigwam zijn allerlei klussen te doen die in de afgelopen periode zijn blijven liggen. Door het organiseren van een “Ouder doe dag” hopen we veel van deze klussen te kunnen klaren samen met de ouders van onze jeugdleden. Er is voor elk wat wils, dus iedereen kan zijn of haar sterke kant inzetten (of juist nieuwe dingen leren). Naast ouders zijn ook oud-Mohicanen en andere vrijwilligers van harte welkom om de handen uit de mouwen te steken, ook al is het maar voor een uurtje. Vele handen maken licht werk. En hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

We beginnen die zondag omstreeks 10.00 uur (je kunt een uur langer slapen vanwege wintertijd :-)) en we stoppen uiterlijk om 16.00 uur. Laat je ons even weten als je van plan bent te komen? Dan kunnen we daar ook rekening meehouden met de aankopen voor de lunch, die je van ons krijgt aangeboden. Aanmelden kan door een e-mail te sturen of via het evenement op Facebook aan te geven dat je gaat.

Related Posts