Piratenweekend meisjeswelpen

Afgelopen zaterdag was er een echt piratenschip de wigwam ingevaren! De piraten hadden hun Kapitein op een onbewoond eiland achtergelaten omdat de Kapitein niet al te aardig was geweest voor de piraten. De piraten kwamen erachter dat ze niet zonder de Kapitein konden, daarom waren ze de wigwam ingevaren. Gelukkig konden we in onze eigen gemaakte piraten outfits de Kapitein via een kaart terugvinden.
De Kapitein was erg blij dat ze weer terug was en wilde als blijk van dank iedereen uitnodigen voor een echt piratenmaal! Kippenpootjes, Turks brood, groente en natuurlijk piratenbier!
Aan het einde van het eten hoorde we weer een harde knal, de motor was ontploft. Als echte piraten hebben we gesmokkeld. Alleen omdat piratenboten erg oud zijn, kon de motor niet gemaakt worden met het nieuwe materiaal.
Zondag hebben we maar verder gekeken hoe we de piraten konden helpen. We hebben hard gehandeld om materialen te kunnen kopen en zo de motor weer te kunnen laten werken en waardoor de piraten met hun Kapitein weer de zee op konden!

Related Posts