Vier feest met Prins Carnaval bij De Mohicanen op 17 februari

Op zaterdag 17 februari komt Prins Carnaval op bezoek bij Scouting De Mohicanen in de Bosjes van Pex. Hij laat dan zien dat carnaval niet alleen een feest is voor ‘onder de rivieren’, maar ook voor een bruisende stad als Den Haag. Dit hoog bezoek is voor De Mohicanen aanleiding om de deuren te openen voor alle buurtkinderen. Feest vier je natuurlijk met zo veel mogelijk kinderen. En wie wil nu niet met Prins Carnaval worden gezien?

Prins Carnaval is van 12.30 tot 14.30 uur te vinden in het clubhuis van De Mohicanen aan de Daal en Bergselaan 9. Er worden feestelijke activiteiten aangeboden voor de leeftijdsgroepen 6 t/m 8 jaar, 8 t/m 11 jaar en 11 t/m 15 jaar, zodat er voor iedereen wat leuks is te doen. Kinderen (en hun ouders) zijn dus op 17 februari van harte welkom bij De Mohicanen. Carnavalskostuum mag natuurlijk altijd, maar is niet verplicht. Meer informatie is te vinden op www.mohicanen.nl.

Related Posts