Prins Carnaval op bezoek

Wat een feest! Misschien hebben jullie het wel langs zien komen op Facebook, Twitter, de krant of via een uitnodiging van een vriendje of vriendinnetje. Scouting De Mohicanen mocht op zaterdag 17 februari jl. Prins Carnaval verwelkomen! Na een feestelijke carnavalsperiode in met name het zuiden van het land, had Prins Carnaval tijd om ook ons te laten zien hoe je Carnaval kunt (of eigenlijk zou moeten) vieren. Dat hebben we geweten! Wat een knalfuif hebben we er met z’n allen van gemaakt. Zowel onze eigen jeugdleden als hun vriendjes en vriendinnetjes en andere buurtkinderen waren verkleed (en soms helemaal niet meer herkenbaar), er knalde natuurlijk de typische carnavalskrakers uit de luidsprekers en er waren allerlei activiteiten. Onderstaand een mooie impressie van het bezoek van Prins Carnaval. Als je erbij was, dan is het een mooie terugblik. Was je er helaas niet bij, dan weet je nu wat je hebt gemist. Natuurlijk ben je altijd welkom om bij De Mohicanen te komen. We maken er immers elke week een feest van.

Related Posts