Ouder-doe-dag op 7 april 2018

Op zaterdag 7 april 2018 organiseert Scouting De Mohicanen haar halfjaarlijkse ‘Ouder-doe-dag’ die in het teken staat van werkzaamheden in en om het clubgebouw ‘De Wigwam’. Het clubgebouw wordt intensief gebruikt door de scouting en de buitenschoolse opvang. Op de dinsdagavond vindt normaliter het ‘klein onderhoud’ plaats, maar het clubgebouw heeft soms ook ‘groot onderhoud’ nodig. Dit vindt twee keer per jaar plaats in het weekend. Dan worden onderhouds- en schoonmaakklussen opgepakt die anders blijven liggen of beter bij daglicht kunnen worden uitgevoerd. Denk hierbij aan het reinigen van de buitenboel of het bladvrij maken van dak en dakgoten.

Ouders/verzorgers van onze jeugdleden, en natuurlijk ook andere vrijwilligers, zijn zaterdag 7 april 2018 van harte welkom bij De Wigwam. We beginnen om 10.00 uur en eindigen uiterlijk om 16.00 uur. Elk uurtje dat men aanwezig kan zijn, is al mooi meegenomen. Op die dag vindt ook de Duinenmars plaats, waaraan Scouting De Mohicanen traditiegetrouw meedoet. Dus voor ouders/verzorgers een mooi moment wanneer kindlief zich de voeten uit het lijf loopt, zelf de handen uit de mouwen te steken 🙂 Hierbij geven we ook de hint dat de ‘Ouder-doe-dag’ bedoeld is voor volwassenen, gezien de aard van werkzaamheden. Voor koffie en thee wordt gezorgd, evenals voor een gezamenlijke lunch om het ook gezellig met elkaar te houden.

Belangstellenden kunnen zich melden bij het secretariaat. Houd er rekening mee dat in de omgeving van de Daal en Bergselaan werkzaamheden plaatsvinden als ook op de route Kijkduin-Houtrust (ook met het oog op de Duinenmars).

 

 

 

Related Posts