Malicetehorde Zomerkamp maandag

Lieve lezers,

‘Welkom op de maandagochtend waar de zon ons wekt en de koffiegeur ons lonkt, alle welpen slapen nog. het is half tien en we gaan uitgerust aan de dag beginnen. De welpen hebben ontbijt op bed gemaakt voor de leiding en zijn zelf alvast begonnen aan het corvee. Daarnaast hebben ze ook de auto’s van Mang en Akela gewassen’

Zou een ideale situatie zijn geweest, haha! De welpen waren om half 6 wakker alsof ze naar werk gingen. Gelukkig kon Bagheera ze nog overtuigen om iets langer te blijven chillen totdat de leiding ook zover was. Maar het moet wel gezegd worden dat de welpen in het lokaal blijven en zichzelf vermaken tot 0730-0800.

Op maandag zijn we snel aan de slag gegaan met ontbijt, corvee, activiteitenkaart, inspectie, lunch zodat we daarna op verzoek van Don B aan de slag konden gaan.
Het is namelijk zo dat gisteren natuurlijk Don A en Don B langskwamen voor klussen en die moesten we maar gauw even gaan doen. We willen tenslotte wel Don Bertolli willen helpen Don Anatolli te verslaan!

We zijn door het land van A gaan wandelen aan de hand van een route. Hier moesten we goed opletten en aantekeningen maken zodat we een goed gevoel kregen van het land. Als echte spionnen. Plotseling zagen we opeens een hééééle enge meneer in een lange zwarte jas staan. Die zag er gevaarlijk uit! We moeten er omheen sluipen!

’s avonds is Don B langs gekomen en hoorde van het avontuur. Nu bleek dat er een verdachte man in de buurt was gesignaleerd. Alle welpen moesten zich verstoppen en Don B zou de man meenemen. Samen met één van zijn handlangers. Als het de juiste man was van het imperium van A dan moesten ze een geheim geluid maken en dan zou de handlanger van B hem in de boeien slaan.
Toen dat gebeurde werd de enge man meteen naar binnen mee genomen voor een ‘vriendelijk”kopje”koffie’. En het moet wel heel gezellig zijn geweest want we hoorde allemaal luide knallen en harde bonzen. Don B is daarna nog even naar buiten gekomen om uit te leggen dat het een geslaagd kopje koffie was en we 1 van de hoofden van familie A hadden gepakt!

Tijdens het eten, een tijdje later, kregen we ook bezoek van Marc en Jaap van het bestuur en kregen we allemaal een waterijsje! Dat was wel fijn zeg! Daarnaast kwam ook Emiel erbij want die zou wat later komen dus zijn we nu compleet!

We hebben de dag feestelijk afgesloten met een gezellig potje bingo! Morgen gaan we verder met ons imperium opbouwen en op zoek naar het volgende hoofd van Familie A.

Groetjes namens de welpen en de leiding,
Akela

Related Posts