Malicetehorde zomerkamp dinsdag

Hoi allemaal.

Gisteren was het dinsdag en hebben we weer mooie dingen beleefd. Alle welpen zijn ’s middags veranderd in ervaren handelaren.
Ze hebben voor Don A geld verhandeld om zo zijn hoofdhandelaar te overtuigen om bij onze familae Don B te komen.
Alle welpen hebben het enorm goed gedaan. Zo hebben ze gehandeld in diamanten, revolvers, en vals geld. Daarnaast hebben ze fabrieken gebouwd. Plantages opgezet en geld-wit-was-machines gebouwd. Nog spannerderder was de meneer van de douane die iedereen controleerde op smokkelwaar. Hij was best wel streng maar iemand is er achter gekomen dat hij kon worden omgekocht met een deel van de buit waardoor je toch door mocht lopen.

Dat is normaal natuurlijk niet hoe het werkt!

Toen we samen met de handelaar terugkwamen stonden Don B en de consigliere verstopt. Met enige druk overtuiging heeft de handelaar zich aangesloten bij ons!

Als verrassing voor ons goede werk mochten we ’s avonds zelf pizza’s maken en beleggen. Dit was natuurlijk een enorm feest! Daarna zijn we met z’n alle naar de zandvlakte gegaan om daar te gaan voetballen, maar eigenlijk hebben de welpen 3 leiding compleet afgetuigd in één enorme stoeisessie, maar we hebben wel gelachen hoor! Iedereen sliep daarna ook heeeeeel fijn.

Morgen komt er weer meer want dan gaan we zwemmmeeeeeeeen!

Met vriendelijke groet namens de welpen en de welpenleiding,
Akela

Related Posts