Malicetehorde Zomerkamp woensdag

Lieve ouders,

Het verslag van Woensdag doen we even korter dan normaal want er komt zo een special aan.

Gisteren zijn we door Don Bertolli vertelt dat we moesten onderduiken omdat het leger van Don A heel dichtbij was. Daarom zijn we maar snel naar het meer gegaan om onder te duiken. Het was heerlijk weer dus dat vonden de welpen niet erg.

Op de terugweg zagen de welpen opeens een enge man in de bosjes die ons aan het volgen was. Gelukkig kwam Don B aangerend met zijn pistool om ons te beschermen en de boef in te rekenen. Later bleek dat het het hoofd geheime spionage van familia A was.

Om dit succes te vieren mochten we van Don B eigen pizza’s beleggen. Dat was een groot feest natuurlijk!


’s avonds kwam Don Bertolini met Archi de Architect om de verdediging te inspecteren. plotseling liep Archi tegen Don B aan en werd daarna gebeld en liep gauw weg. Wat bleek het originele recept van Don B was gestolen door Archi.

We zijn Archi stiekem gaan volgen dwars door de bosjes heen en konden hem volgen omdat hij hard aan het bellen was. We kwamen vlakbij een donkere plek in het bos waar een grote tent stond.
Daar troffen we Archi aan die met Don Anatolli en een handlanger aan het praten was! Het was een dubbelspion! Archi heeft de recept aan Anatolli gegeven en werd daarna vriendelijk bedankt door Don A.
Maar opeens hoorden we een harde knal en ging de tent dicht en moesten we heel gauw wegrennen om verder gevaar te ontwijken.

Daar heeft Don B ons beschermd door achter te blijven en zijn we gauw gaan slapen!

arrivederci,

Don Akela

Related Posts