Meisjeswelpen beleven een spannende dag

Woensdagmorgen waren nog veel welpen wakker toen de leiding het lokaal in liep. De leiding heeft rustig aan kunnen doen om ze wakker te maken.

Tijdens het ontbijt moesten we ineens een lunchpakket maken, dit was de afgelopen dagen niet gebeurt, dus we wisten dat er iets ging gebeuren. Maar eerst moesten we natuurlijk wel openen en corvee doen.

Tijdens de chocomelk kregen we te horen dat we ons kampshirt aan moesten gaan doen en dat we gingen shoppen en zwemmen!!!
Wel moesten we een stukje lopen om in het centrum aan te komen, daar hebben we allemaal super leuke en gave dingen gekocht. We mochten in groepjes zelf op pad gaan om leuke spullen te kopen. Daar op het plein hebben we allemaal gegeten, vervolgens zijn we gaan lopen naar het zwembad.

We hebben ons de hele middag vermaakt in het buitenzwembad, was super leuk en super groot. De leiding had opblaasbanden meegenomen waarmee iedereen zich vermaakten. Ook de duikplanken en de glijbaan waren super leuk om van af te gaan.
Bij het teruggaan van het zwemmen stond het eten al klaar, en werden verrast door de patat die klaarstond! Hier hebben we heerlijk van genoten.

Net na het eten kwamen er mensen van het bestuur langs, die voor ons wat lekkers hadden meegenomen. Dat waren heerlijk ijsjes! We mochten na het eten van de ijsjes nog heel even vrijspelen. Toen kwamen ineens Momo en Kaya aanlopen. Zij hadden het hart bij zich en vertelde dat ze een beetje het idee hadden waar we heen moesten gaan. Het hart wees ons namelijk de weg. Iedereen ging achter Kaya en Momo aan. Nadat we een stukje door het bos hadden gelopen, moesten we uiteindelijk ergens de trap af en zagen we een mooi beeld, die licht gaf en een plek had voor het hart. Uit voorzorg stond iedereen tegen de muur aan, zodat Kaya het hart kon plaatsen. In eerste instantie leek het goed te gaan en werd het licht wat eerst rood was, groen. Maar na nog geen 5 tellen, werd het weer rood en ging het escaleren. Ook hoorde we heel veel kabaal en kwamen de kakamora’s naar ons toe rennen. Hierdoor schrokken wij allemaal en zijn we heel snel weggerend.
Bij de kampvuurkuil hebben we nagepraat met wat er allemaal gebeurt was, we kregen nog wat te drinken en konden het rustig nabespreken. Na een tijdje wat scenario’s te hebben besproken, bedachten we om het hart te ruilen met de kakamora’s. Hoe we dat gaan en moeten doen, gaan Kaya en Momo nog bespreken.

Iedereen moest eerst maar even bijkomen, van wat er allemaal gebeurt was.

Na dit indrukwekkende moment zijn we allemaal gaan slapen en dromen over wat er morgen komen gaat.

Related Posts