Malicetehorde zomerkamp donderdag & vrijdag!

Hallo allemaal!

We hebben weer een lekker drukke en volle dag gehad! het ochtend programma verliep zoals de rest van de vlek geheel vlekkeloos!
Er zijn hutten gebouwd, valkuilen gemaakt en is inmiddels bijna iedereen consigliere.
Morgen is het vrijdag en dan de laatste mogelijkheid om rangen te halen en missies te doen bij de activiteitenkaart. Om geheel met Don Anatolli af te rekenen en met Don B het succes te vieren en lekker naar huis te gaan.

Donderdag:

We zijn ’s middags opgehaald door Luciano die de hoofd ‘handelaar’ is van Don B. Hij vertelde dat A nu weet had van het recept en dus het geheime recept. Daarom zijn de mannen van Don A gespot omdat ze dit natuurlijk nodig hebben om de geheime wijn te maken.
Het handelen ging erg goed en we moesten het met z’n allen eerst naar een post brengen van waaruit we gingen starten. Hier kregen de welpen een zakje met wit spul. Dit moesten ze langs de mannen van A smokkelen naar Ikki waar er een soort speciaal water bij moest.
En magisch was het zeker want het spul in het zakje werd hard als je er in kneep maar verder bleef het zacht. Dat moet wel hele speciale wijn zijn! De vernieuwde en bewerkte inhoud moest daarna naar Mang worden gebracht waar Luciano het uiteindelijk meenam naar Don Bertolli.

Op een later moment tijdens het vrijspelen op de zandvlakte kwam Don B aangelopen om ons op te halen. We werden gezocht door de mannen van Don A in een laatste poging om ons te nakken. Daarom mochten we deze keer door de geheime tunnel naar onze eettent. We werden geblinddoekt en door de Don naar binnen begeleidt door de tunnel. We kwamen uit in onze eettent en die was helemaal geblindeerd zodat de mannen van A ons niet zouden zien. We kregen van Don B een enorm feestmaal en alle familieleden van B waren aanwezig.

We werden voor de maaltijd nog even ingezegend door Francesco di Secondi onze consigliere. Na het eten mochten we door de tunnel terug naar onze slaapzaal en lekker bingo spelen! De oudste welpen kregen een andere verrassing want zij mochten buiten in een tent slapen! Wat spannend zeg!

Uiteraard kan ik over de vrijdag alleen maar zeggen dat het ’s ochtends weer steady hetzelfde is maar ’s middags gaan we opruimen, inpakken en hapjes maken. Die gaan we lekker opeten bij de borrel met de ouders (die straks dus plaatsvindt van 1600-1800 op de bergwerg 3, te bloemendaal. Tijdens deze mooie borrel wordt natuurlijk het verhaal afgesloten, en ik zou je niet kunnen vertellen wat er gaat gebeuren want dit overkomt ons altijd zomaar. (zo zonde van het geplande programma wat we altijd voorbereiden, maar goed he 😉 )

Groetjes namens,
Don Ikki,


Don Bagheera,

Don Baloe,

Don Kaa,


Don Chua

Don Mang

En uiteraard.

Don Mats
Don Raoul
Don Daniel
Don Stijn
Don Yoshua
Don Levi
Don Rolf
Don Emiel
Don Koen
Don Aiden
Don Seth

Don Akela

Related Posts