Commoosiehorde – Vrijdag 20 juli

Hallo allemaal!

Vandaag mochten we iets langer doorslapen dan normaal want we bleven op het terrein. We mochten namelijk met onze rubberen bootjes het meertje op! Nadat Ziggy en Diggy de bootjes hadden opgeblazen mochten we in tweetallen allemaal 10 minuutjes het water op! Bagheera had twee touwen over het meertje gespannen zodat we heel makkelijk heen en weer konden. Toen we klaar waren gingen we allemaal nog even onder de douche.

         

Omdat het gebouw nog verbouwd werd terwijl wij er in zaten hadden we van de groep een tegoedbon voor 50 bolletjes ijs gekregen! Aangezien de ijssalon in Oudewater zelfs een speciale ‘Oudewater’ ijssmaak heeft moesten we daar wel naartoe! Na het ijsje gingen we weer terug naar het gebouw, waar alle ouders al op ons stonden te wachten. Samen hebben we de lekkere soepen van Jaccala mogen proeven en daarna is iedereen heel moe naar huis gegaan.

   

Namens de leiding wilen wij alle welpen bedanken voor een superleuk zomerkamp! Wij hebben er van genoten!

 

Groetjes, de commoosiehorde

Related Posts