Meisjeswelpen beleven hun laatste kampdag

Vrijdagochtend hebben alle kinderen weer lekker uitgeslapen. Ook de laatste dag hadden we na het ontbijt het openen, corvee en chocomelk. De welpen hadden de laatste kans om zich te verstoppen voor de leiding of voor om een uurtje te zwijgen. Het was een lekker rustig ochtendje.

Na de lunch heeft de leiding het voorleesboek uitgelezen tijdens de rust. Toen Sona had verteld dat we onze tassen allemaal in mochten pakken, kwamen Momo en Kaya binnen met het hart. Het hart moest nog terug gebracht worden. Iedereen liep achter Momo en Kaya aan. We kwamen op dezelfde plek aan als woensdag. Iedereen vond het toch wel spannend omdat het de vorige keer mis ging. Toen Kaya het hart ophing, werd het rood, oranje en uiteindelijk groen en het bleef groen! Het was gelukt, het was gelukt om het eiland te redden! We hebben afscheid genomen van Kaya en Momo daarna was het tijd voor feest.

De kinderen hebben voor de ouders allemaal hapjes gemaakt. En toen de ouders er waren hebben we allemaal lekker gegeten. Uiteindelijk heeft de leiding nog een namenlied gemaakt en die gezongen. Toen iedereen uitgegeten waren zijn de kinderen naar huis gegaan en is de leiding gaan opruimen.

De leiding heeft ontzettend genoten van deze heerlijke week en wij hopen de welpen ook. We wensen iedereen een hele leuke een goede vakantie toe!

Related Posts