Meisjeswelpen worden echte handelaren

Donderdagochtend konden we lekker uitslapen, hier waren wij blij mee een de leiding ook! 😊
In de ochtend hebben we opn het gemakje gegeten, corvee gedaan en gezellig aan de activiteitenkaart gezeten. Tijdens de lunch kregen we van Tikan lekkere wentelteefjes, iedereen genoot daar van. Zoals elke dag hadden we na de lunch een rustuurtje en kregen we limo na afloop.

Momo kwam tijdens de limo langs om te vertellen dat hij via de kokostelefoon contact had gehad met handelaren die ons konden helpen om een eiland te kopen. Wanneer we het eiland hadden, kregen we meer kans om het hart terug te krijgen van de kakamora’s. Momo kon dit niet alleen dus vroeg of iedereen kon helpen om zo veel mogelijk goederen te verhandelen om het daarna te verkopen en zo weer meer geld te kunnen verdienen. De welpen waren super goed en zijn heel veel gaan handelen. In totaal hadden we ruim 72 duizend euro verdient, waardoor we een eiland konden kopen.

Van de handelaren kregen we een certificaat waarop stond dat we een eiland kregen. Toen Momo het voorlas en vertelde wat er allemaal op stond, kwam er ineens een Kakamora aanrennen. Hij pakte het certificaat af en gaf het hart aan Momo. Het ging zo snel dat we allemaal even moesten bedenken wat er nou gebeurt was. Gelukkig hadden we wel het hart terug!!

Aangezien het etenstijd was, gingen we eerst maar wel eten en ging Momo opzoek naar Kaya om dit allemaal te vertellen.

Na het avondeten en het corvee hadden we een echte bonte avond! De leiding en de kinderen deden allemaal een optreden, wat super leuk en gezellig was. Iedereen had super zijn/haar best gedaan om er wat moois van te maken. Na een stopdans met de jongste kinderen is iedereen lekker gaan slapen.

Related Posts