Ben jij webdeveloper?

Aangezien we de leukste en grootste Scouting vereniging van Den Haag zijn, willen we dat heel graag aan zo veel mogelijk mensen laten zien. Een van de middelen die we daarvoor inzetten is natuurlijk de website. Om de website technisch te onderhouden zoeken we een webdeveloper die om kan gaan met WordPress. Ben jij dat? Lees dan snel verder!

Onze website is een belangrijk communicatiemiddel dat we gebruiken om nieuwe, maar ook bestaande leden te informeren wat er in onze vereniging speelt. De verantwoordelijkheid van de website valt onder de PR-commissie. 4 enthousiaste vrijwilligers die zorgen voor drukwerk en online berichten zoals deze nieuwsbrief. Om onze website tip top in orde te houden zijn we op zoek naar een vrijwilliger die de PR-commissie kan versterken en zich kan richten op het ontwikkelen van de website.

Lijkt het je wel wat, maar heb je niet veel tijd? Gene probleem! Ieder uurtje is welkom. De PR-commissie komt iedere 3 maanden een avond bij elkaar om de acties te bespreken voor de opvolgende 3 maanden. Daarnaast kun je op je eigen tempo de acties oppakken. Geïnteresseerd? Mail dan naar publiciteit@demohicanen.nl of neem contact op met Marc Gerner via 06 – 24 963 519.

Related Posts