Een teamuitje voor de leiding

In het weekend van 13 en 14 oktober is alle leiding samen op kamp geweest. Even de leiding onder elkaar als team-uitje. We kregen 2 weken eerder al een mysterieuze uitnodiging met bijbehorend kaartspel, usb stick en paklijst.

Op zaterdag ochtend 10:00 werden wij in de Wigwam verwacht, nadat we de grootse thema-opening van een paar illusionisten hadden gehad kon het spel echt beginnen! Via verschillende clue’s kwamen we nieuwe locaties te weten die naar het eindpunt zouden leiden en op elke locatie was er meer informatie over de illusionisten.

Toen we in Volendam aankwamen volgde de laatste opdracht waarmee we monopoly kaartjes konden verdienen. Deze zouden later nodig zijn, maar eerst moesten we naar Bergen aan Zee.

In Bergen aan Zee kwamen we terecht in een prachtig clubhuis. We hebben heerlijk gegeten en de avond stond in het teken van Casino. Kun je het je voorstellen? Alle leiding in de dresscode: black tie! Daar waren die monopoly kaarten dus voor nodig. Er werden straten en daarna zelfs hele steden gewonnen.

Zondagochtend werd het uitje afgesloten met een ontzettend mooie activiteit: blokarten. Ooit gedaan? Je zit per persoon in een klein driewieler wagentje met zeil die zich snel voortbeweegt doormiddel van windkracht! Een enorm snelheid waarbij je zelf de controle over jou wagen had. Een zeer geslaagd weekendkamp dus!

Related Posts