Mohicanen trappen jubileumjaar op 12 januari 2019 af

Het jaar 2019 belooft weer een uitdagend en feestelijk jaar te worden. Scouting De Mohicanen bestaat 80 jaar, wat natuurlijk moet worden gevierd. Daarnaast vieren we dat we al 50 jaar meiden bij de groep hebben en eveneens al 50 jaar in de Wigwam zitten. Het hoogtepunt van de jubileumactiviteiten is ons groepsweekend van 8 t/m 10 juni 2019 (Pinksterweekend). We hopen dat iedereen deze datum in zijn of haar agenda heeft staan!

Voordat het zover is, trappen we eerst traditiegetrouw het nieuwe jaar af met onze jeugdleden, ouders, vrijwilligers en andere genodigden tijdens de Nieuwjaarsopening. Deze groepsactiviteit vindt plaats op zaterdag 12 januari 2019. Zowel jeugdleden (in Scoutfit) als ouders worden om 16.30 uur bij de Wigwam verwacht. Er wordt voor avondeten gezorgd. Rond 19.00 uur sluiten we de Nieuwjaarsopening af. Laten jullie even via de onderdeelsleiding weten met hoeveel personen jullie komen? Dan kunnen we daar met de catering rekening meehouden.

We hopen iedereen te begroeten om met z’n alle het jubileumjaar feestelijk af te trappen en met z’n alle te toasten op een voorspoedig en uitdagend 2019!

Related Posts