Bosjes van Pex beter beschermd tegen dumpen drugsafval

De gemeente Den Haag gaat het moeilijker maken om met voertuigen de Bosjes van Pex in te rijden. Dit moet mede helpen voorkomen dat er nog een keer drugsafval wordt gedumpt in dit natuurgebied in de wijk Bohemen en Meer en Bos. In november zijn er twee keer een grote hoeveelheid jerrycans met drugsafval gevonden, waaronder een keer bij ons clubegebouw De Wigwam.

Naar aanleiding van de dumping van drugsafval bij het clubgebouw was Scouting De Mohicanen zelf al van plan maatregelen te treffen om de toegang tot het gebouw met motorvoertuigen moeilijker te maken. De plannen van de gemeente Den Haag kunnen dan op de steun rekenen van De Mohicanen.

Lees voor meer informatie het nieuwsbericht van Omroep West.

Afbeelding is afkomstig van Politie Loosduinen.

Related Posts