Feest in Hotsjietonia

Gelukkig! De trouwerij is toch nog een groot feest geworden. Afgelopen weekend moest er nog wel veel gebeuren om het feest mogelijk te maken. We kwamen er op zaterdagmiddag achter dat Lisa, de stagiair-weddingplanner van de burgemeester van Hotjsietonia, nog erg veel moest regelen voor de bruiloft. En de bruiloft was al de volgende dag. We hebben met de bevers dus maar besloten om een handje te helpen. Op de zaterdagmiddag zijn we begonnen met het maken van de decoratie. Toen de burgemeester ons de ringen wilde laten zien, kwamen we erachter dat deze niet in het doosje zaten waar ze in hoorden te zitten.  Na een hoop speurwerk hebben we deze weten te vinden. Na een vrijgezellenavondje met een vuurtje en een nachtje slapen hebben we op de zondag de catering geregeld door de hapjes te maken. Zo was alles toch nog op tijd af om het bruidspaar met muziek en gezang te ontvangen in de trouwzaal. Na een mooie en plechtige toespraak van de burgemeester werden de ringen uitgewisseld en werd de trouwakte getekend. Alle bevers waren  getuige en hebben hun handtekening gezet. Hierna was het tijd om hapjes te eten en thuis bij te komen van het feest.

Related Posts