Heel Mohicanen bakt op 16 maart 2019 live in de Wigwam

Op zaterdag 16 maart 2019 organiseert Scouting De Mohicanen ‘Heel Mohicanen bakt’. Deze activiteit is bedoeld om ook meiden kennis te laten maken met Scouting. Na de succesvolle ‘Mohicanen Cup Cake Cup’ krijgen meiden in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar nu de gelegenheid om hun kunsten te demonstreren met het bakken van taarten. ‘Heel Mohicanen bakt’ is open voor alle meiden in de buurt van De Mohicanen, dus laat je uitdagen en word de nieuwe meesterbakker. Onze jongens worden uitgedaagd om een buurmeisje, vriendinnetje of nichtje mee te nemen.

‘Heel Mohicanen bakt’ kent drie categorieën. Meiden in de leeftijd van 6 t/m 8 jaar (Bevers) gaan met cupcakes aan de slag. Meiden in de leeftijd van 8 t/m 11 jaar (Welpen) krijgen ingrediënten waarmee ze naar eigen inzicht zelf een taart mogen bakken. Tot slot gaan de meiden in de leeftijd van 11 t/m 15 jaar (Scouts) eerst hun eigen boodschappen doen (op de fiets) en kunnen ze vervolgens helemaal hun eigen creativiteit kwijt in het bakken van de taart. ‘Heel Mohicanen bakt’ vindt zowel in de ochtend als in de middag plaats. Ofwel, voor elk wat wils.

Meer informatie of loopt het water nu al langs je mond en wil jij je gelijk inschrijven voor deze activitiet? Ga naar www.heelmohicanenbakt.nl. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. We kijken uit naar een Wigwam (naam van ons clubgebouw) vol meesterbakkers, zodat het een gezellige en smakelijke bende wordt.

Related Posts