De Mohicanen op ‘Proef de Zomer’

Met ruim 200 jeugdleden is onze scoutinggroep de grootste van Den Haag. Daar zijn we heel trots op! Dit vraagt ook veel van onze vrijwilligers. Om de kwaliteit van onze activiteiten op hoog niveau te houden, kunnen we altijd wat extra handjes gebruiken. Om nieuwe vrijwilligers te werven en iedereen te laten zien hoe leuk onze scoutinggroep is, waren we op 6 juli jl. groots aanwezig op het Proef de Zomer festival in de Vruchtenbuurt.

We organiseerden een paar fantastische activiteiten voor kinderen. Zo konden ze hun eigen naambordjes branden, was er een groot gladiatoren-spel en leerden ze hoe van palen en touw een heus bouwwerk kunnen maken. Terwijl de (buurt)kinderen zich konden vermaken en uitdagen met allerlei activiteiten, konden onze vrijwilligers een gesprekje aanknopen met ouders. De eerste kijkers voor het nieuwe seizoen hebben zich al gemeld. Nu de extra handjes nog J

Nieuwsgierig geworden? Vrijwilliger worden? Kom gezellig langs! Proef De Mohicanen en laat je uitdagen! Op zaterdag 7 september 2019 organiseren we onze eigen Buurtspeelfestival. Dit is een ideaal moment om langs te komen en nader kennis met ons te maken. Tot dan!

Related Posts