Een kaartje op zomerkamp

Veel ouders, grootouders of andere familieleden denken tijdens zomerkamp geregeld aan de kinderen. Hebben ze het wel naar hun zin? Zijn ze niet te moe? Hebben ze geen last van heimwee? Gelukkig is er op het zomerkamp altijd een team van ervaren vrijwilligers aanwezig die goed weten hoe ze om moeten gaan met kinderen. De ervaring leert dat kinderen de thuissituatie gemakkelijker loslaten dan hun ouders. Toch denkt een kind tijdens kamp wel eens even aan thuis. Wat is er dan mooier dan dat ze een kaartje ontvangen met een aardige boodschap? Vaak geeft dat de kinderen een fijn en warm gevoel.

Schrijf jij ook een kaartje aan je (klein)kind? Denk dan goed na over wat je erop schrijft. Het helpt vaak niet als ouders op het kaartje schrijven dat ze hun kind zo erg missen. Wat kan je beter schrijven? Bijvoorbeeld hoeveel je van ze houdt en dat je zeker weet dat ze een heel leuk kamp hebben.

De postadressen van onze zomerkampen staan hieronder. Alle zomerkampen vinden in de week van 20 t/m 27 juli 2019 plaats. Om er zeker van te zijn dat je kaartje op tijd aan komt, is het handig om deze aan het begin van de kampweek te versturen. Voor vragen over het zomerkamp kun je terecht bij de leiding van je kind.

Malicetehorde
Scouting de Wiltgraeff
T.a.v. Scouting De Mohicanen
Scheidingslaan 30 6704 PN Wageningen

Sint Jorishorde
Scouting Aerendheem
T.a.v. Scouting De Mohicanen
Lindestraat 26 6823 JT Arnhem

Commoosiehorde
Waterscouting Paltz- en Eemgeuzen
T.a.v. Scouting De Mohicanen
Den Blieklaan 18
3766 AT Soest

Sterrenhorde
Scouting Flevo Land
T.a.v. Scouting De Mohicanen
Fazantweg 4 1411 GW Naarden

Scouts & Explorers (kampweek)
Raywell Park Scouts Camp Site
Riplingham Road
Raywell, East Yorkshire HU16 5YL United Kingdom
NB: Tijdens de tweede week kan het kaartje verzonden worden aan het adres van het gastgezin waarin uw zoon of dochter verblijft.

Related Posts