Sterrenhorde zondag

We begonnen de dag met thee en beschuit met suiker op bed. Na dit opgegeten te hebben, zijn wij ons gaan aankleden. Daarna zijn we even gaan buiten spelen. Hierdoor kregen we heel erg veel trek. Als verrassing gingen we picnicken als onbijt bij een zandvlakte. Hier hebben we lekker gegeten met croissantjes, roerei, smoothie en brood. Hierna mochten we ook nog spelen en begonnen we sponstaan turn oefeningen te doen. Bij terugkomst gingen we openen en hoorden wij wat we als corvee moesten doen vandaag. Bij ons was dat slaapzaal vegen en opruimen en dit verslag schrijven. Vervolgens hadden we inspectie en was onze tas weer helemaal netjes. Hierna zijn we wat gaan drinken. Tijdens het drinken werd ons verteld over de activiteiten kaart. Hierop stond onder andere dat we een uur kunnen zwijgen. Dit wilden we uitproberen, wat erg moeilijk was. Sommigen hebben dit met succes uitgevoerd en anderen mogen het morgen nog een keer proberen. Na de lunch hadden we een rustuur. We hebben kaarten gemaakt om naar huis te sturen en mochten met onze buren rustig kletsen. Na de rust kwam Mica binnen. Ze had flessenpost van vader Fabian gehad. Deze was ontvoerd en ze had piraten nodig om haar vader te bevrijden. Wij hebben bedacht dat wij kunnen helpen. Toen kwam Mica terug samen met piraat Steffie om ons om te toveren naar echte piraten. Zo hebben we zwaarden, t-shirts en bandanas gemaakt en hebben deze versierd. Nu hebben we echte piraten outfits. We hebben als avondeten hamburgers met aardappels, groenten en salade gegeten. Als toetje kon je vruchten  yoghurt of vla kiezen. Iedereen koos voor vla. Na het eten heibben we een piraten modeshow gedaan voor wie wilde. En nu zijn we supperdruk met de laaste corvee klusjes.
Nu zijn we aan het einde van de dag dus ook van dit verslag.

Groetjes schip knal(kobalt)bauwe kristallen
Feline, Valérie, Lebogang en Rani

Related Posts