Zomerkamp 2019 Sintjorishorde

Zaterdag

De welpen van de Sintjorishorde zijn op zaterdag met de trein vertrokken van Den Haag Centraal naar Arnhem. Het was bijna gelukt om droog over te komen, maar helaas waren we toch doorweekt. Nadat iedereen weer droge kleren had aangetrokken gingen we een spel spelen waarmee de kinderen erachter kwamen met wie ze in het nest zitten. Tijdens het eerste limo moment hoorde we ineens een harde BOOM! Er kwam een wetenschapper, genaamd Nout, naar buiten die enorm geschrokken was. Hij vertelde dat er een instabiele kernreactor in het gebouw staat. Doordat dit super gevaarlijk is moest iedereen direct een veiligheidspak aan. Nout probeerde het probleem op te lossen, helaas is het juist verergerd. Hij vertelde dat hij het niet in zijn eentje kan oplossen en wij zijn team genie├źn moesten bellen. Deze konden wij bereiken via een brief die eerst gekraakt moest worden.

In de avond heeft Tikan heerlijk voor ons gekookt, wraps! Daarna zaten we gezellig met zijn allen bij het kampvuur. Nout kwam ook nog even langs, op dat moment hebben we zijn team gebeld. Willie de wiskundige en Sjaakie de scheikundige waren er binnen no time. De welpen hebben met hen kennis gemaakt en aan het team uitgelegd wat het grote probleem is. Na alle hectiek zijn ze rustig naar bed gegaan.

Related Posts