Sterrenhorde op maandag

We werden wakker, trokken onze kleding aan, tandenpoetsen. Toen gingen we ontbijten. Het corveebord werd gedraaid. Daarna mochten we vrijspelen. Na het corvee mochten we met de zakmessen. Jeroen en Valérie hadden lekkere tosti’s gemaakt voor de lunch.

Mica kwam langs met een nieuwe brief, dat haar vader gevangen was en ze wilden eerst de schatten en dan mocht hij weer los. We gingen op zoek naar de schat in drie delen. Onderweg zagen we koeien en heel veel honden. Het was heel warm en overal sprongen sprinkhanen. Aan het einde van de speurtocht vonden we een schat. We waren heel, heel, heel, heel, heel, heel, heel, heel, heel moe.
Daarna mochten we een lekkere douche! En hebben we haren gevlochten. We hadden een lekker rustuurtje en daarna hebben we lekker spaghetti gegeten, met appelcrumble en ijs toe. Hierna werd in de slaapzaal een spannend, maar geslaagd potje piraten van wakkerdam gespeeld.


Groetjes Roodroze robijnen.
Sarah, Aitana, Loes en Victoria

Related Posts