Sterrenhorde woensdag

Vanochtend moesten we snel aankleden, eten en lunchpakket maken. Tijdens het openen kwamen we erachter dat we weer flessenpost gekregen hadden. Het was van Mica en ze zei dat de schat zo klein geworden was dat hij niet meer gebruikt kon worden om roverhoofdman Fabian te bevrijden en dat ze de rest daarom maar ging uitgeven in de stad. Toen besloten we om zelf ook maar te gaan shoppen. We hoefden niet eens corvee te doen! We hebben allemaal hele leuke dingen gekocht en sommigen ook lekkere. Toen hadden we het allemaal echt super warm en gingen we zwemmen in een buitenzwembad. Dat was heel erg leuk en verkoelend. In het zwembad vonden we weer flessenpost. Het was voor Mica van Fabian. Hij zei dat hij is vastgebonden met een slot en dat we sleutels moeten zoeken. Spannend! Het stuk weer naar huis lopen vonden we alleen iets minder. ’s Avonds aten we patat dus dat maakte het wel weer goed. Daarna bleek dat Mica van de schat cadeautjes had gekocht en daarmee gingen we bingo├źn. Door de warmte konden we iets moeilijker in slaap komen maar uiteindelijk sliepen we als een roos. We doen ons best zo goed mogelijk met de warmte om te gaan. Gelukkig hebben we om het clubhuis heel veel bomen zodat de temperatuur relatief mee valt. In het clubhuis zijn de ramen en luiken dicht zodat het daar koel blijft en we een lekker lange koele rust kunnen houden. Ook wordt er goed gelet op hoeveel we drinken en krijgen we bouillon bij de lunch. We spelen ook veel spelletjes met water.

Related Posts