Sterrenhorde donderdag

Vanmorgen werden we wakker en mochten we in onze pyjamas buiten spelen. Sommigen hebben voor de leiding een onbijt op bed gemaakt. We hebben briefjes opgehangen voor de postbode dat hij een ijsje mocht komen halen. Ook het ontbijt was nog lekker in onze pyjamas. Na corvee en inspectie hebben we limo gedronken terwijl we de gevonden voorwerpen hebben uitgedeeld. Hierna hebben we rustig gespeeld en aan de activiteitenkaart gewerkt. De lunch werd voor ons gemaakt. Aan het einde van de lunch kwam de postbode langs. Hij werd enthousiast begroet en kreeg een ijsje van de welpen. Daarna hebben we een si√ęsta gehouden waarbij sommigen hebben geslapen maar de meesten gingen rustig iets voor hun zich zelf doen. In de middag moesten we onze bikini’s aandoen en hebben we sponsballen gemaakt. Dit werd natuurlijk een watergevecht. Samen met een kinderbadje wat de leiding had opgezet bracht dit veel verkoeling. Vlak voor het avond eten kwam Mica langs. Nu we het geld niet meer hebben om vader Fabian terug te ruilen, heeft ze een ander plan bedacht. Ze heeft uitnodigingen gestuurd naar de slechte piraten om een feestje met ons te vieren. Tijdens dit feest bieden wij ze te drinken aan, zodat ze morgen hoofdpijn hebben en lang slapen. Zo hopen wij morgen sleutels te kunnen stelen om vader Fabian te bevrijden. Toen de piraten ons verlieten konden ze niet meer recht lopen. Hierna gingen we nog disco douchen en snel naar bed.

Related Posts