Engelandkamp: verslag 3 + foto’s

Hallo allemaal,

Heel snel na verslag twee een kort derde verslag. We zijn allemaal veilig en wel in Ilkley aangekomen. Vandaag is een natte dag, dus we hebben niet alles droog in de vrachtwagen kunnen krijgen :-(. Uiteindelijk is het inpakken eigenlijk heel snel gegaan en konden we op tijd sluiten en conluderen dat het 48e gezamenlijk kamp het best camp ever is.

Bij de afsluiting (flag – down) is een aantal prijzen overhandigd voor beste samenwerkende ronde (een theepot), hikegroep van de explorers ( een schoen) en patrouille met de meeste punten bij de scouts (een pan). De foto’s samen met die van de verschillende subkampen en het vrijdagspel, zijn hieronder toegevoegd. Ook heeft Valentijn van de explorers een bijzondere badge uitgereikt gekregen.

Morgen een vrije dag! Daar is de leiding ook wel een beetje aan toe . . . .

Related Posts