Beretocht 2020 is een vraagteken

Traditiegetrouw organiseert Scouting De Mohicanen medio februari de Beretocht. Dit is een nachtelijke wandeling van zo’n 20 tot 25 km met puzzels en routetechnieken door een mooi stukje Nederland. Inmiddels komt editie 40 in zicht. Het is echter de vraag of we deze mijlpaal gaan halen. Voor de Beretocht 2020 heeft zich nog geen commissie aangemeld. Zie jij geen beren op de weg en wil jij samen met een aantal andere enthousiastelingen de uitdaging aangaan om deze klus te klaren, dan vernemen we graag.

Meer informatie over wat de organisatie van een Beretocht inhoudt of gelijk aanmelden? Stuur een e-mail naar onze secretaris op secretariaat@demohicanen.nl. Mocht zich geen commissie aanmelden, dan slaan we in 2020 een jaar over (of wordt het tijd voor een nieuwe traditie).

Related Posts