De Mohicanen kiest een nieuw bestuur

Op de groepsraad van 16 oktober jl. hebben de leden van De Mohicanen een nieuw bestuur gekozen. Reinier Valstar is gekozen als nieuwe voorzitter van de groep. Hij volgt hiermee Joop van der Vange op, die zich niet voor een nieuw termijn herkiesbaar had gesteld. Reinier zat al in het bestuur als penningmeester, waarvoor nu een vacature is ontstaan. Gelukkig neemt Reinier boekjaar 2019 nog voor zijn rekening. Joop had voor zijn eerdere verdiensten voor de groep al een Gouden Sleutel ontvangen.

Daarnaast heeft Ernst Jan Vegter het stokje van Jarno Dakhorst overgenomen in de functie van secretaris. Ernst Jan is in het verleden vele jaren leiding geweest bij de Welpen en Scouts. We zijn dan ook blij dat hij weer terug is op zijn vertrouwde nest. Ook Jarno is nog niet gevlogen; hij gaat de Mohicanen Academy versterken en zal met grote regelmaat in de Wigwam te vinden zijn.

Ook terug van weggeweest is Sander Voormeulen, bij menigeen beter bekend als Bagheera (Welpennaam). Sander is benoemd tot groepsbegeleider. De Mohicanen had al sinds lange tijd een vacature voor een van de twee groepsbegeleiders die ze in het bestuur heeft. We zijn dan ook verheugd dat Sander zich op deze wijze weer wil inzetten voor de groep. Hij zal dit samen doen met Jaap Zegwaard, die opnieuw is gekozen als groepsbegeleider voor een periode van drie jaar.

We wensen het nieuwe bestuur veel succes en plezier toe en kijken uit naar een constructieve samenwerking! Verder danken we de afzwaaiende bestuursleden voor hun bewezen diensten. Naast de penningmeester heeft het bestuur nog een vacature. Interesse om sturing te geven aan een dynamische vereninging? Dan zijn we op zoek naar jou! Stuur een e-mail naar onze secretaris op secretariaat@demohicanen.nl om je interesse kenbaar te maken of meer informatie te ontvangen. Voor een meer evenwichtige samenstelling van het bestuur zijn vrouwelijke kandidaten een pre.

Related Posts