Activiteiten voor jeugdleden en leiding t/m 31 mei afgelast

Maandag 23 maart hebben jullie tijdens de persconferentie van het kabinet kunnen horen dat sociale bijeenkomsten tot en met 31 mei verboden zijn. Dit houdt voor De Mohicanen in dat de Wigwam nog ruim twee maanden gesloten is. Er zullen geen activiteiten plaatsvinden voor alle jeugdleden en leiding. Deze maatregel is ingrijpend voor iedereen. De wekelijkse opkomsten, weekendkampen, regioactiviteiten en talloze andere bijeenkomsten in en rond ons gebouw zorgen immers voor een hoop plezier en sociale verbinding.

Hierbij tevens informatie over een aantal belangrijke zaken.

Opkomsten:
Vanaf aankomende zaterdag worden er online opkomsten verzorgd door jullie eigen leiding. Momenteel zijn zij bezig met de voorbereidingen. Jullie ontvangen van de eigen leiding informatie over hoe dit alles in zijn werk gaat. Zo hopen we toch een leuke zaterdag opkomst te hebben!

Tekeningen en kaarten:
Om de ouderen in de verplicht gesloten tehuizen in de buurt een hart onder de riem te steken, willen wij jullie allemaal vragen een tekening of kaart met een boodschap te maken. Deze tekeningen en kaarten worden centraal verzameld en vervolgens verdeeld. Check je mail voor aanvullende informatie.

Zomerkampen:
Momenteel kunnen wij nog niet aangeven of de zomerkampen in de maanden juli en augustus doorgang vinden. Wij hopen uiteraard van wel en zullen jullie hierover in de loop van mei meer informatie geven. De incasso’s voor het kampgeld worden voorlopig uitgesteld naar juni en juli.

Contributie:
De contributie voor het tweede kwartaal van dit jaar wordt geïncasseerd op 27 maart. Of er restitutie of een korting van de contributie zal komen voor dit kwartaal, laten wij later dit jaar weten.  

Het bestuur volgt de situatie nauwgezet. Mocht het nodig zijn nieuwe informatie met jullie te delen, dan zal dit uiteraard gebeuren. Wij hopen jullie in juni allemaal weer te zien in het clubhuis!

Bij aanvullende vragen kunnen jullie contact opnemen met de onderdeelsleiding.

Related Posts